Nyheter från Batterigubben

Håll dig uppdaterad

Bästa kunder och partners,

Ang. Corona/ Covid-19

Vi vill på detta sett informera om att Batterigubben AB, har öppet och jobbar på som vanligt. Vi följer givetvis alla rekommendationer och anvisningar som gäller, men vi kan leverera batterier, laddare, ficklampor och annat, precis som vanligt. Vi har inte fått någon info om att det ska vara några produktions eller leveransproblem på våra artiklar. Nu kan det även vara läge att gå in på vår hemsida, och registrera sig där. Då kan ni beställa direkt och få allt hemskickat; https://batterigubben.se/register 
Kontakta oss om ni har önskemål eller andra frågor. Läget är absolut speciellt, men det är nog viktigt att behålla lugnet och fortsätta som vanligt (med god handhygien och avstånd). Eller som den klassiska uppmaningen från andra världskriget.

Med vänlig hälsning,
Batterigubben AB 
Jonas Gårdman

Första advent är batteribytardagen!

Snart är det dags att byta batteri i brandvarnaren och kollar att den funkar som den ska.

Ge din brandvarnare lite kärlek i form av nytt batteri nu när vi börjar tända mer och mer ljus och var lite tryggare med detta vakande öga över dig. Men var också noga att släcka ljusen efter dig!

Våra erbjudanden direkt till din e-post

2 september 2019

Passa på att registrera dig för vårt nyhetsbrev så du inte missar information, kampanjer och erbjudanden från Batterigubben AB.

Genom att registrera dig för vårt nyhetsbrev accepterar du Batterigubben ABs integritetspolicy och den behandling av personuppgifter som framgår av policyn.

Nu lanserar vi vår nya webbplats!

1 september 2019

Väntan har varit lång men äntligen lanserar vi vår nya webbplats. Inom kort aktiverar vi även vår nya e-handel. Varmt välkommen!

Ny webbplats på gång

4 maj 2019

Vi jobbar just nu med att kunna presentera en helt ny hemsida för oss på Batterigubben AB. Vi är återkommer med info.

Copyright 2021, Batterigubben AB. All rights reserved.

Web by Pepper

Välkommen till batterigubben.se!

Vi använder cookies för att ge en bättre användarupplevelse! Genom att fortsätta använda webbsidan godkänner du vår användningen av cookies.

Läs mer här!